Model Vites Tipi Motor Hacmi Yakıt Türü Tavsiye Edilen Satış Fiyatı (TL)
1.6 Dream (Düz Vites) Düz vites 1598 cc Benzin 47.865
1.6 Dream (Otomatik Vites) Otomatik vites 1598 cc Benzin 52.220
1.6 Premium (Düz Vites) Düz vites 1598 cc Benzin 52.900
1.6 Premium (Otomatik Vites) Otomatik vites 1598 cc Benzin 54.900
1.6 Elegance (Düz Vites) Düz vites 1598 cc Benzin 55.900
1.6 Elegance (Otomatik Vites) Otomatik vites 1598 cc Benzin 57.900
1.6 Elegance Smart (Düz Vites) Düz vites 1598 cc Benzin 58.150
1.6 Elegance Smart (Otomatik Vites) Otomatik vites 1598 cc Benzin 60.150
1.6 Dream Eco (Düz Vites) Düz 1598 cc Benzin/LPG 51.160
1.6 Dream Eco (Otomatik Vites) Otomatik 1598 cc Benzin/LPG 53.160
1.6 Premium Eco (Düz Vites) Düz 1598 cc Benzin/LPG 53.840
1.6 Premium Eco (Otomatik Vites) Otomatik 1598 cc Benzin/LPG 55.840
1.6 Elegance Eco (Düz Vites) Düz 1598 cc Benzin/LPG 56.840
1.6 Elegance Eco (Otomatik Vites) Otomatik 1598 cc Benzin/LPG 58.840
1.6 Elegance Eco Smart (Düz Vites) Düz 1598 cc Benzin/LPG 59.090
1.6 Elegance Eco Smart (Otomatik Vites) Otomatik 1598 cc Benzin/LPG 61.090


[ Yazıyı Oku ]
KOMPAKT EBATLI VE ÇEKİCİ
Uzun bir süredir hayatlarımıza pozitif enerji veren Jazz beğenilen karakteristik özelliklerinden ödün verilmeden yeni iç ve dış tasarımına kavuştu. Gerek iç gerekse dış tasarımındaki yenilikler ile sevenlerinin karşısına çıkan Jazz kompakt ebatlarına rağmen geniş iç hacmiyle oldukça cekici. Daha da kullanışlı hale gelen “Sihirli Koltuk” tasarımıyla sizleri şaşırtmaya devam ediyor. Arkaya yatırılabilen esnek arka koltuklar, sürücüsü ve yolcuları için Jazz ı daha konforlu kılıyor. Satılık Yeni Jazz ile ister deniz manzaralı dağ yollarında yolculuk edin, ister uzun otoyollarda ya da hayat dolu şehrin hareketli sokaklarında... Sürüş konforu, rahatlığı ve yakıt ekonomisiyle Jazz her yolculuğunuzda sizinle.
BIRAK GÜNEŞ İÇERİ GİRSİN!
Bizce bir otomobildeki gerçek lüks daha geniş kullanım alanı ve daha fazla ışıktır. Çünkü bu size hem daha çok özgürlük hem de pozitif enerji verir. Jazz işte bu yüzden hem konforlu hem de yaratıcı iç mekan düzenlemesiyle daha aydınlık ve geniş. Jazz ın panaromik tavanıyla, ister gökyüzü ve yıldızları izlemenin keyfini çıkarın, ister MP3 çalar bağlantılı, hıza duyarlı müzik sistemiyle neşelenin. Polen filtreli otomatik kliması, çoklu bilgi ekranı ve yol bilgisayarı, dijital bilgi ekranı*, fonksiyonel ön konsol tasarımı, deri direksiyon, soğutmalı üst torpido gözüyle Jazz ın içinde olmak gerçekten ayrı bir keyif!

Yeni bir eve mi taşınıyorsunuz? Ya da geniş bir aile olmayı mı planlıyorsunuz? Jazz tam size göre. Geliştirilmiş aerodinamik tasarımı, 399 litrelik bagaj hacmi, yüksekliği ayarlanabilir koltuklar, arkaya yatırılabilen esnek arka koltuk tasarımı, zekice tasarlanmış koltuk ve kapı cepleri, ön, orta konsol ve kapı içlerinde toplam 10 adet bardak tutucularıyla Satılık Honda Jazz da herşey için fazla fazla yer var. İçine oturduğunuz andan itibaren pozitif enerji veren ferah iç mekanıyla Jazz sizi yeni yolculuklara davet ediyor.

* Yol bilgisayarı ve çoklu bilgi ekranı ve dijital bilgi ekranında Türkçe menü yoktur.



[ Yazıyı Oku ]
Model Vites Tipi Motor Hacmi Yakıt Türü Tavsiye Edilen Satış Fiyatı (TL)
1.4 Joy (Düz Vites) Düz vites 1339 cc Benzin 41.515
1.4 Joy (CVT) Otomatik vites 1339 cc Benzin 44.560
1.4 Fun (Düz Vites) Düz vites 1339 cc Benzin 45.196
1.4 Fun (CVT) Otomatik vites 1339 cc Benzin 48.345


[ Yazıyı Oku ]
Konfor
Bırak güneş içeri girsin!
Bizce bir otomobildeki gerçek lüks daha geniş kullanım alanı ve daha fazla ışıktır. Çünkü bu size hem daha çok özgürlük hem de pozitif enerji verir. Jazz işte bu yüzden hem konforlu hem de yaratıcı iç mekan düzenlemesiyle daha aydınlık ve geniş. Jazz ın panaromik tavanıyla, ister gökyüzü ve yıldızları izlemenin keyfini çıkarın, ister MP3 çalar bağlantılı, hıza duyarlı müzik sistemiyle neşelenin. Polen filtreli otomatik kliması, çoklu bilgi ekranı ve yol bilgisayarı, dijital bilgi ekranı*, fonksiyonel ön konsol tasarımı, deri direksiyon, soğutmalı üst torpido gözüyle Jazz ın içinde olmak gerçekten ayrı bir keyif!

Yeni bir eve mi taşınıyorsunuz? Ya da geniş bir aile olmayı mı planlıyorsunuz? Jazz tam size göre. Geliştirilmiş aerodinamik tasarımı, 399 litrelik bagaj hacmi, yüksekliği ayarlanabilir koltuklar, arkaya yatırılabilen esnek arka koltuk tasarımı, zekice tasarlanmış koltuk ve kapı cepleri, ön, orta konsol ve kapı içlerinde toplam 10 adet bardak tutucularıyla Jazz da herşey için fazla fazla yer var. İçine oturduğunuz andan itibaren pozitif enerji veren ferah iç mekanıyla Jazz sizi yeni yolculuklara davet ediyor.

Sihirli Koltuklar

Sihirli Koltuklar artık arkaya yatırılabiliyor.

Bir önceki Jazz modelinin yenilikçi "Sihirli" koltuklarının popülerliği ortadayken, Honda nın yeni modelinde de benzer bir düzenlemeye gitmiş olmasına şaşmamalı; Bundan böyle, arka koltukları yatırmak için ön koltukları öne çekme derdi yok. Aksine, koltuk arkasına neredeyse sıfır olan koltuk başlıkları sayesinde, 2:1 bölünmüş arka koltuklar, en geriye yatık hallerinde bile, ön koltuklara değmiyor ve tek hareketle yatırılabiliyor! Yeni Jazz ın arka koltukları, yolcuların konforunu arttırmak üzere sırt bölgesi arkaya ayarlanma özelliği ile donatılırken, birçok farklı kombinasyon ile değişik boyut ve hacimlerdeki yüklerin kolayca taşınabilmesine olanak sağlayan sihirli koltuk özelliğinden taviz verilmiyor. Honda Jazz ın sihirli arka koltukları basit bir işlem ile 60:40 oranında yatırılabilirken, bagaj bölmesinde düz bir zemin elde ediliyor. Jazz böylece 399 litrelik geniş bagaj hacmini, 883 litreye yükseltmiş oluyor. Ayrıca 60:40 bölünebilen koltuk tabanları kaldırılıp sırt bölgesine kilitlenerek bagaj bölümüne sığmayacak kadar uzun objelerin arka koltuk bölgesinde kolayca taşınabilmesi mümkün oluyor.


[ Yazıyı Oku ]
Genel Görünüm

Uzun bir süredir hayatlarımıza pozitif enerji veren Jazz beğenilen karakteristik özelliklerinden ödün verilmeden yeni iç ve dış tasarımına kavuştu. Daha fazla ışık, daha fazla doğa ve daha fazla enerjiyle bütünleşen ve yenilenen Jazz la tanışmaya hazırlanın. Gerek iç gerekse dış tasarımındaki yenilikler ile sevenlerinin karşısına çıkan yeni Jazz kompakt ebatlarına rağmen geniş iç hacmiyle oldukça cekici. Daha da kullanışlı hale gelen "Sihirli Koltuk" tasarımıyla sizleri şaşırtmaya devam ediyor. Arkaya yatırılabilen esnek arka koltuklar, sürücüsü ve yolcuları için Jazz ı daha konforlu kılıyor. Yeni Jazz ile ister deniz manzaralı dağ yollarında yolculuk edin, ister uzun otoyollarda ya da hayat dolu şehrin hareketli sokaklarında... Sürüş konforu, rahatlığı ve yakıt ekonomisiyle Jazz her yolculuğunuzda sizinle.

Honda Otomobillerin model, donanım, teknik özellik ve renklerinde önceden haber vermeksizin degişiklik yapma hakkını saklı tutar. Fotograflarda görünen özelliklerle, Türkiye'de satışa sunulan modeller arasında farklılıklar olabilir.

Tasarım

Hayallerinizi genişletin!

Göz alıcı ve etkileyici Yeni Jazz a bir daha bakın. Farkı farkedebiliyor musunuz? Honda Jazz da yenilenen ön farlar, ön ızgara ve ön tampon yeni yüzünü oluştururken, yeni arka tampon tasarımı daha sportif bir görünüm sağlıyor ve yeni Jazz ın etkileyici yüzünü ortaya çıkarıyor. Stop lambalarında kullanılan güçlü led aydınlatma, her türlü yol ve hava şartında en iyi farkedilebilirliği sağlıyor. Fun+ modeline eklenen karartılmış arka camlar Jazz ın modern dış çizgilerini gözler önüne seriyor. HB stilini kompakt MPV lerin kullanışlılığıyla birleştiren Honda Jazz’ın bu kadar çok sevilmesine şaşmamalı.

Donanım

İç hacminin ötesinde donanım özellikleri

Yeni Jazz, teknolojik üstünlüklerinin yanında çok yüksek bir donanım seviyesine de sahip. Joy+ ve Fun+ olarak iki farklı donanım paketi ile satışa sunulan Honda Jazz ın Fun+ modelinde bulunan direksiyondan kumandalı ve hıza duyarlı müzik sistemi, otomatik farlar ve yağmur sensörlü silecekler, hız sabitleyici, polen filtreli otomatik klima, 6 adet hoparlör, yol bilgisayarı, ve çoklu bilgi ekranı, dijital bilgi ekranı*, sis farları ve panoramik cam tavan özelliklerine karartılmış arka camlar da eklenerek sınıfının ötesinde bir donanım sunmaya devam ediliyor. Her iki donanım paketi için de manuel ve CVT şanzıman seçenekleri mevcut.

*Yol bilgisayarı ve çoklu bilgi ekranı ve dijital bilgi ekranında Türkçe menü yoktur.



[ Yazıyı Oku ]

<<ılk Baş <Önceki | 1 | 2 | 3 | 4 | Sonraki> En Son>>