Genel Görünüm

Uzun bir süredir hayatlarımıza pozitif enerji veren Jazz beğenilen karakteristik özelliklerinden ödün verilmeden yeni iç ve dış tasarımına kavuştu. Daha fazla ışık, daha fazla doğa ve daha fazla enerjiyle bütünleşen ve yenilenen Jazz la tanışmaya hazırlanın. Gerek iç gerekse dış tasarımındaki yenilikler ile sevenlerinin karşısına çıkan yeni Jazz kompakt ebatlarına rağmen geniş iç hacmiyle oldukça cekici. Daha da kullanışlı hale gelen "Sihirli Koltuk" tasarımıyla sizleri şaşırtmaya devam ediyor. Arkaya yatırılabilen esnek arka koltuklar, sürücüsü ve yolcuları için Jazz ı daha konforlu kılıyor. Yeni Jazz ile ister deniz manzaralı dağ yollarında yolculuk edin, ister uzun otoyollarda ya da hayat dolu şehrin hareketli sokaklarında... Sürüş konforu, rahatlığı ve yakıt ekonomisiyle Jazz her yolculuğunuzda sizinle.

Honda Otomobillerin model, donanım, teknik özellik ve renklerinde önceden haber vermeksizin degişiklik yapma hakkını saklı tutar. Fotograflarda görünen özelliklerle, Türkiye'de satışa sunulan modeller arasında farklılıklar olabilir.

Tasarım

Hayallerinizi genişletin!

Göz alıcı ve etkileyici Yeni Jazz a bir daha bakın. Farkı farkedebiliyor musunuz? Honda Jazz da yenilenen ön farlar, ön ızgara ve ön tampon yeni yüzünü oluştururken, yeni arka tampon tasarımı daha sportif bir görünüm sağlıyor ve yeni Jazz ın etkileyici yüzünü ortaya çıkarıyor. Stop lambalarında kullanılan güçlü led aydınlatma, her türlü yol ve hava şartında en iyi farkedilebilirliği sağlıyor. Fun+ modeline eklenen karartılmış arka camlar Jazz ın modern dış çizgilerini gözler önüne seriyor. HB stilini kompakt MPV lerin kullanışlılığıyla birleştiren Honda Jazz’ın bu kadar çok sevilmesine şaşmamalı.

Donanım

İç hacminin ötesinde donanım özellikleri

Yeni Jazz, teknolojik üstünlüklerinin yanında çok yüksek bir donanım seviyesine de sahip. Joy+ ve Fun+ olarak iki farklı donanım paketi ile satışa sunulan Honda Jazz ın Fun+ modelinde bulunan direksiyondan kumandalı ve hıza duyarlı müzik sistemi, otomatik farlar ve yağmur sensörlü silecekler, hız sabitleyici, polen filtreli otomatik klima, 6 adet hoparlör, yol bilgisayarı, ve çoklu bilgi ekranı, dijital bilgi ekranı*, sis farları ve panoramik cam tavan özelliklerine karartılmış arka camlar da eklenerek sınıfının ötesinde bir donanım sunmaya devam ediliyor. Her iki donanım paketi için de manuel ve CVT şanzıman seçenekleri mevcut.

*Yol bilgisayarı ve çoklu bilgi ekranı ve dijital bilgi ekranında Türkçe menü yoktur.



[ Yazıyı Oku ]

<<ılk Baş <Önceki | 1 | 2 | 3 | 4 | Sonraki> En Son>>